Środa, 22.11.2017, 10:17 AM
 
Main
· RSS
Menu główne
PayPal
 Wcześniejsze opinie i komentarze dla 3XT2000C
 Wcześniejsze opinie i komentarze dla 3XT2000C
Zobacz najnowsze opinie / Wróć do strony przedmiotu  
Data                   
Opinia                 
Komentarz                                                         
06.07.2009 pozytywnagonia291: WSZYSTKO OK, POLECAM!!!!!
23.06.2009
pozytywna
zdzis18: wszystko w najlepszym porządku GORĄCO POLECAM ! ! !                                                              
17.06.2009 pozytywnapatys666: Wszystko w porządku.. Dziękuję i przepraszam za komplikacje.. POZYTYW! :)
08.06.2009 pozytywnaJemmy16: Towar godny polecenia. Solidna paczka! wszystko OK!
27.05.2009pozytywnarocky3111: Szybka wysyłka, wszytko sprawnie. Polecam tego allegrowicza.
27.05.2009pozytywnaFrycu04: Goraco polecam!!! 3xS Super szybko, Super sprawnie, Super sprzedawca;) 101% POZYTYW!!!:)
27.05.2009pozytywnaDamian202x: Wszystko w jak najlepszym porządku.. Błyskawiczna wysyłka
23.05.2009pozytywnamartolina2002: 100% pozytyw dostawa blyskawiczna towar super polecam serdcznie
15.05.2009pozytywnaScarabaeoidea: wszystko ok .. polecam
07.05.2009pozytywnaStanik_king: Wszystko OK!! szybka i bezproblemowa transakcja, więcej takich Allegrowiczów.
06.05.2009pozytywnanylover: wszystko ok, polecam!
04.05.2009pozytywnaAnia___23: Wszystko szybko i sprawnie przeprowadzone. Bardzo dobry kontrahent, znakomity kontakt. Nic więcej niż 100% POZYTYW !!!!!<<==S=E=R=D=E=C=Z=N=I=E==P=O=L=E=C=A=M==>>
02.05.2009pozytywnaBorsz: Ekspresowa wysyłka i towar zgodny z opisem. Polecam!!
01.05.2009pozytywnasebastian436: Polecam
29.04.2009pozytywnageos41: MIŁY KONTAKT I SZYBKA WYSYŁKA WSPÓŁPRACA GODNA POLECENIA INNYM ALLEGROWICZOM!!!!
28.04.2009pozytywnapawel26-p2: Transakcja szybka i bezproblemowa. Naprawdę super. POZYTYW jak najbardziej zasłużony. Gorąco POLECAM i POZDRAWIAM.
27.04.2009pozytywnaSKINS_HUNTER: Wszstko OK. Fajna zapalniczka.Polecam
21.04.2009pozytywnaDawid_Wawrzon: polecam allegrowicza miła obsługa i bardzo szybka wysyłka
15.04.2009pozytywnaIgiKovall: Błyskawiczna wysyłka, zapalniczka zapakowana idealnie - pół godziny ją rozpakowywałem! Nie ma szans, żeby została uszkodzona.
14.04.2009pozytywnaMACHER23: Wszystko w jak najlepszym porządku przesyłka i towar zgodny z opisem.Polecam!!!!!!
09.04.2009pozytywnairon1976: dzięki wszystko ok polecam wszystkim !!!
08.04.2009pozytywnaMinoar: GORĄCO POLECAM! Wzorowo obsłużona transakcja. Świetny kontakt! Bardzo szybka wysyłka! Towar porządnie zapakowany! 100% zgodne z opisem i 110% satysfakcji!
07.04.2009pozytywnaIMPERATOR-TO-JA: Najlepsza zapalniczka jaką miałem, POZYTYW!!!
02.04.2009pozytywnaklakier_2008: DUŻY POZYTYW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!! szybko i solidnie.
02.04.2009pozytywnaMcJar: 100% pozytyw takich tranzakcje są porostu idealne

wstecz.png  
 

copyrightSH.png
SZUKAJ
Na skróty
Statistics